Общо обяви: 2119

Общо потребители: 1058059

Добре дошъл, посетител! [ Регистрирай се! | Вход

3 март 2024 (неделя) 1:36
ДОБАВИ ОБЯВА

РЕКЛАМА

Изготвяне на курсова работа, есе, реферат, дипломна работа, пкс, доклад, казус, презентация, автореферат и дисертация

Детайли към обявата:

6 лв.

Подробно описание:

Професионална и индивидуална разработка на теми по всички икономически, педагогически и хуманитарни специалности (Икономика; Маркетинг; Реклама; Европейски съюз; Стопанско управление; Мениджмънт, Човешки ресурси, Бизнес, Информационно осигуряване и киберсигурност, Бизнес и предприемачество; Иновации и инвестиции, Публична администрация; Счетоводство; Финанси; Туризъм; Политология; Социология, Философия, Психология, учителско ПКС, Литература, Право и много други).
Всичко се разработва строго индивидуално и се съблюдава неправомерното цитиране от литература и интернет, като всички разработки се проверяват за плагиатство преди са се предадат. Цената е 6 на страница за дипломни работи за дисциплините и направленията (Европейски съюз, Бизнес, Бизнес и предприемачество, Човешки ресурси, Кариерно развитие, Кариерно развитие и предприемачество, Иновации и инвестиции, Педагогика, Счетоводство, Финанси, Право и изброените по-горе в обявата). Изготвям авторски есета по поръчка на студента, които са 100% уникални. Изготвям уникални курсови работи, есета, реферати, дипломни работи, ПКС, доклади, казуси, автореферати и дисертации.
Разполагам с програмите за уникалност и плагиатство
и проверявам разработките преди да Ви ги предам, за да сте напълно сигурни, че получавате за парите си наистина качествени и индивидуално разработени теми.
Можете да разчитате на моят професионализъм и коректност при написването на вашата разработка. Отговарям своевременно на всяко запитване на моята поща.

ВЪТРЕШНО ИЗИСКВАНЕ, КОЕТО ВСЕКИ СТУДЕНТ ТРЯБВА ДА СПАЗВА, КОГАТО ПРАВИ ПОРЪЧКА, ЗА ДА МУ СЕ РАЗРАБОТИ ТЕМА.

Студентът трябва да запише датата, на която да получи разработената тема на файл по избор (word, pdf, doc, docs). Ако студентът не запише дата, на която да получи разработената тема, в графата се записва срок ”неопределен”, но в графата се записва ориентиеровъчна дата, но съобразно натовареността е възможно да се забави завършването на темата от 4 до 10 дни в зависимост от обема й.
Заплащат се по 6 лева на страница за обикновена поръчка.
Заплащат се по 10 лева на страница за бърза поръчка.
Заплащат се по 12 лева на страница за експресна поръчка.

image

Етикети: , , , , , , , , ,

37 Общо преглеждания, 1 за днес

22 /25 /5

  

Сходни обяви

Реклама

Вашият коментар

Изпратете съобщение към автора на тази обява.

Информация за автора

  • Публикувана от: teacher1ilieva
  • Член на сайта от: 24.01.2024

Местонахождение

Рекламаstyle="display:inline-block;width:200px;height:200px"
data-ad-client="ca-pub-8445817251078754"
data-ad-slot="5621222628">